Zeg het met bloemen

De cliënten van zorgboerderij de Molenhoeve zijn afgelopen donderdag verrast met een boeketje bloemen. Deze boeketjes zijn geschonken door Kaars Koffie. Dit bedrijf heeft verschillende zakenrelaties binnen de bloemen- en tuinsector. Ze vonden het ontzettend jammer om te zien dat hun bloemen vernietigd zouden worden. Zo kwamen ze op het idee om de boeketjes te schenken aan hulpbehoevende ouderen. En zo ook aan de cliënten van de Molenhoeve!

‘Wat is er nou mooier, dan iets moois te kunnen doen met een klein gebaar als een boeketje bloemen. Door dagelijks boeketjes uit te delen bij verzorgingstehuizen, kunnen we onze betrokkenheid tonen, collega’s motiveren, ondernemers aan de gang houden en mensen even opfleuren in deze tijd!’, aldus Kaars Koffie.

Zorgboerderij de Molenhoeve biedt dagbesteding aan thuiswonende ouderen. Door het coronavirus is de Molenhoeve gesloten. De ouderen zitten nu eenzaam thuis. De boeketjes zijn donderdag langsgebracht door vrijwilligers met de bussen van de Molenhoeve. De mensen waren erg dankbaar en blij met deze bemoediging!